Resto.be op de iPhone

29/01/2010 09:46

ANT Networks

Zaventem - Voortaan is Resto.be als applicatie beschikbaar op de iPhone. U kunt zoeken op stad, op naam of in de directe omgeving, de top 20 per provincie ontdekken en uw favoriete restaurants opslaan. De applicatie staat momenteel op nummer één in de rubriek Lifestyle en kan gratis gedownload worden via de AppStore.

Het gebruik van SmartPhones - gsm's die een snelle internettoegang bieden zodat u op een eenvoudige manier uw e-mail kunt raadplegen, surfen en applicaties installeren - kent een enorme groei in België. De iPhone is één van de meest populaire SmartPhones. Daarnaast werkt de applicatie ook op toestellen met Windows Mobile en Google Android als software. Blackberry volgt in de loop van februari.

Over Resto.be

Resto.be werd opgericht in 1999 en groeide uit tot de grootste restaurantwebsite van België. In december werd Resto.be 824.701 keer bezocht door 604.157 unieke bezoekers (bron: CIM - Metriweb). Via Resto.be kunt u meer dan 17.000 restaurants opzoeken, online boeken en commentaren bekijken van andere surfers.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel