Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 29 januari 2010

Luisteraars Traffic Radio verkiezen "Little Green Bag" tot favoriete meezingplaat in de file:

George Baker winnaar Nationale Fileplaat 2009

Little Green Bag van George Baker is gisteren vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum uitgeroepen tot de Nationale Fileplaat van het afgelopen jaar. George Baker kreeg uit handen van Traffic Radio DJ's Nando Kok en Jorn Agterberg de Nationale Fileplaat Award 2009 uitgereikt.

In de laatste 2 maanden van het afgelopen jaar hebben luisteraars van Traffic Radio en bezoekers van de website www.trafficradio.nl kunnen stemmen op hun favoriete plaat in de file. Ruim 600 stemmen kwamen er binnen van filerijders. Zij stemden onder meer op Kane met Rain Down on Me (Tiësto remix), Marco Borsato met Rood, Golden Earring met Radar Love en Armin van Buuren met Rush Hour. De Car Classic Little Green Bag kwam gisteren tijdens de lancering van het nieuwe live programma Spitsradio als winnaar uit de bus.

Spitsradio
Spitsradio is elke filedag in de ochtend- en avondspits te beluisteren op www.trafficradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, wegwerkzaamheden, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers. Spitsradio wordt uitgezonden tussen 7.00 en 10.00 uur 's morgens en 16.00 en 19.00 uur 's middags en wordt gepresenteerd door Nando Kok en Jorn Agterberg.

Slim werken = Slim reizen
Spitsradio wordt mede mogelijk gemaakt door Nederland Bereikbaar. Nederland Bereikbaar is een initiatief van het bedrijfsleven, waaronder ANWB, KPN, NS, Rabobank, 9292, om werkgevers en werknemers te mobiliseren een eigen 'filesofie' op te stellen om anders met bereikbaarheid om te gaan.


---