Inkoopfacturen inlezen en verwerken in Exact Globe


AMSTERDAM, 20100129 -- Tijdens de vele presentaties die wij de afgelopen weken aan middelgrote en grote bedrijven gaven over de nieuwe mogelijkheid om echt digitaal te factureren bleek er bij veel bedrijven behoefte te zijn aan een knop in hun software om digitale facturen online op te halen in hun boekhouding (net als bankmutaties) en te verwerken. Voor Exact Globe komt er een button `Check d-mail' waarmee online de digitale facturen worden opgehaald en kunnen worden bekeken en geboekt. Voor andere veelgebruikte boekhoudsoftware komen wij ook met functies om digitale facturen direct te verwerken.

Nieuw in 2010: e-facturen en meer per d-mail

Register.nl exploiteert de Nederlandse D-mail Exchange. D-mails zijn digitale standaardberichten die per e-mail worden verzonden en digitaal worden aangeboden voor integratie in elk softwarepakket. Van elk bedrijf naar elk bedrijf. Vanuit elk systeem naar elk systeem. De generieke oplossing. Zonder investering.

Inkoopfacturen
Direct in uw boekhouding. Vraag uw leveranciers om een factuur via Register.nl, dat kost ze slchts ¤ 0,25, zonder investering. U kunt de facturen voor ¤ 0,45 inlezen en verwerken in uw boekhouding en bespaart zo'n tien euro per inkoopfactuur.
Van elk bedrijf en elke instelling in Nederland met een inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel.

Verkoopfacturen
Per e-mail én digitaal naar uw klanten. Uw klanten kunnen de facturen voor ¤ 0,45 in hun boekhouding inlezen en verwerken.
Naar elk bedrijf en elke instelling in Nederland met een inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel. Rechtsgeldig. Gegarandeerde aflevering.

Digitale facturen kunnen via een mapping ingelezen en verwerkt worden in elk softwarepakket.

Register.nl