Accion Verzuimregie & HRM officieel van start


RUURLO, 20100129 -- De Ruurlose Margreet Schot is officieel van start gegaan met haar eigen bedrijf Accion Verzuimregie & HRM. Nadat zij recent de Post-HBO opleiding Register casemanagement heeft afgerond zal Margreet zich vanuit haar kantoor aan huis bezighouden met alles wat te maken heeft met ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid.

KOSTENBESPARING

De kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid bedragen grofweg tussen de 15% en 25% van de bruto jaarloonsom. Niet zo gek dus dat er steeds meer vraag komt naar een zakelijke aanpak van verzuim en arbeidsongeschiktheid.
De doelstelling van Accion Verzuimregie is het ziekteverzuim en daarmee dus de schadelast in een organisatie, te verlagen en/of te beheersen.

De Post-HBO opgeleide Register-casemanager is specialist op het terrein van de sociale zekerheid ten aanzien van verzuim en arbeidsongeschiktheid.
Kernbegrippen van Accion zijn een snelle en actieve verzuimbegeleiding en kostenbeheersing. De begeleiding van zieke en arbeidsongeschikte werknemers kan zij werkgevers volledig uit handen nemen, waarbij zij kan komen tot belangrijke kostenbesparingen.

VERZUIMREGIE

De wereld van verzuimregie behelst niet alleen de verzuimbegeleiding, maar ook advisering aan werkgevers over WGA-eigenrisicodragen, verzuim- en WIA-verzekeringen, verzuimbeleid en advisering over arbeidsomstandighedenbeleid.

KENNISMAKING

Wilt u weten wat Accion Verzuimregie kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan contact op via info@accionhrm.nl of telefoon (06) 29557479 en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Voor meer informatie over de complete dienstverlening kunt u terecht op www.accionhrm.nl.





Ingezonden persbericht