Ingezonden persbericht


29 Januari, 12inchCity Berlin Edition!!

Genieten met een hoofdletter G, dat was in een notendop de eerste editie van 12inchCity. Op die mooie vrijdagavond van 27 november waren er, tot ons grote genoegen, in de Odeon basement vrijwel alleen maar blije mensen te zien, die genoten van een mooi feestje. Aangezien wij deze lijn natuurlijk vast willen houden komt het vervolg op 29 Januari 2010 de 12inchCity Berlin Edition met een nog hardere heerser.

Marcus Meinhardt, de enige echte Berlijnse Baas komt een 2 uur lange set weggeven, zodat aan het einde van de avond niemand zijn naam ooit meer zal vergeten. Marcus geniet veel respect van de Berlijnse scene door zijn sets in o.a. de Panorama Bar en de Watergate, twee van Berlijn's meest toonaangevende discotheken. Ook op internationale podia kent iedereen zijn kwaliteiten, met als laatste optreden het beruchte Rave and Snow festival in Hinterglemm.

Zoals altijd zullen ook Ricketic & Lucatone (Bar27) aanwezig zijn , twee uiterst getalenteerde dj's die steeds meer naam en faam verwerven door uitstekende setjes neer te zetten, waar ze ook draaien.

De overige Dj's op de avond zijn Joeno Junction (12inchCity) en Paco & Clint (21productions), die op de vorige editie allen hebben bewezen het publiek te laten genieten.

29 januari, 12inchCity Berlin edition,
Tickets available from 29th of december at:

www.12inchcity.nl

http://partyflock.nl/party/169068:12inchCity.html

http://www.youtube.com/watch?v=IJD21TYWaVU (Vorige feest 27-11-2009)

http://de12inchcity.hyves.nl/

http://www.youtube.com/watch?v=TIZC-F5Oa7o ( Marcus meinhardt)

http://www.myspace.com/marcusmeinhardt