Ingezonden persbericht


Deezjavuu - Hét nieuwe 16+ concept van Amsterdam met Marc Benjamin & Quintino

Deezjavuu is hét nieuwe 16+ concept in Amsterdam. Op vrijdag 29 januari zal de eerste editie van dit feest plaatsvinden in club Home.

Om 23.00 uur worden de deuren geopend voor Praia del Sol die vanuit Friesland weer even het zonnetje komt brengen naar Amsterdam. Erna zal Quintino je persoonlijk meenemen naar een muziekreis naar zijn Heaven. Marc Benjamin is vervolgens aanwezig voor de nodige groovey beats en Carlos Barbosa zal het publiek weer laten zien wat een echt goed feest betekent. Met de intieme sfeer van club Home zal Deezjavuu dan ook goed tot haar recht komen.

Het idee achter dit feest zit hem voornamelijk in de naam: Deezjavuu. Het is de bedoeling dat dit feest een periodiek terugkerende avond wordt met alleen maar bezoekers die je persoonlijk of via via ergens van kent. Deezjavuu is hierdoor gegarandeerd gezellig!

Met maar liefst 11 dj's in 3 zalen plus 2 mc's én een saxofonist belooft dit evenement nu al een groot spektakel te worden. Check voor meer info www.deezjavuu.nl of www.deezjavuu.hyves.nl. De voorverkoop gaat erg hard dus haal snel je kaarten bij één van de voorverkopers, zie www.deezjavuu.nl

De complete line-up:
Quintino
Marc Benjamin
Praia del Sol
Carlos Barbosa
Robin Fett
Steff Jaspers
Cris del Valle & Aaron Vergara
Gentle G
B Rhythm
Ferry Fervor
MC Awi
Saxofonist RJ Jazz

Deezjavuu
Vrijdag 29 januari 2010
23.00 - 05.00
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
Muziekstijlen: funky house
Voorverkoop: 12,50
Minimum leeftijd: 16
www.clubhome.nl
www.deezjavuu.nl

---- --