TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-01-2010

Televisie
FLIKKEN MAASTRICHT
Uitzending vrijdag 29 januari
Nederland 1 - 20.30 uur

ANDRÉ RIEU ALS ANDRÉ RIEU IN FLIKKEN MAASTRICHT

Vrijdag 29 januari een hele speciale aflevering van FLIKKEN MAASTRICHT. Vioolvirtuoos André Rieu maakt zijn debuut als acteur en speelt... zichzelf.

Wolfs lijkt na het neerschieten van Luca met het geld verdwenen te zijn. Maar dan duikt hij ineens weer op. Met de koffer waar een verrassing in blijkt te zitten. Vervolgens wordt Wolfs op non-actief gezet hangende het onderzoek naar de dood van Luca, de man van zijn dochter.

Terwijl Wolfs thuis zit, heeft de Maastrichtse politie het druk. Een bijzonder waardevol Fabergé-ei wordt in de stad tentoongesteld. Hoeben heeft de beveiliging geregeld. Ook is er veel drukte door alle toeloop vanwege de Vrijthofconcerten van André Rieu.

Marion en Romeo houden een bestuurder aan die niet handsfree belt. De automobilist is niet van plan te stoppen; hij geeft vol gas en gaat ervandoor. Als de bestuurder na een achtervolging aangehouden wordt, treft de politie sporen van explosieven in de auto aan. Ook wordt een lijst van medewerkers en data van de Vrijthofconcerten van André Rieu aangetroffen. Wordt er een aanslag op hem voorbereid? De rechercheurs gaan met de beveiliging van Rieu praten en al snel blijkt dat een doorgedraaide fan Rieu bedreigd heeft. Eva en Wolfs willen zijn concerten afblazen, maar dat is de meesterviolist niet van plan. Dus moeten de rechercheurs alle zeilen bijzetten om Rieu te beschermen en de explosieven te vinden.

In verband met de Olympische Winterspelen is de volgende aflevering van FLIKKEN MAASTRICHT pas weer op vrijdag 5 maart te zien. Daarin bijzondere gastrollen voor onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen, Gijs Scholten van Aschat en Melody Klaver.

Voor meer informatie: www.tros.nl/flikkenmaastricht