Gemeente Barendrecht

Feestelijk gala voor Barendrechtse sporters

BARENDRECHT (vrijdag 29 januari 2010) - Tijdens het jaarlijkse Sportgala zijn vrijdag 29 januari in het gemeentehuis de beste Barendrechtse sporters van 2009 gehuldigd. Op deze avond werd bekendgemaakt welke sporters deze keer in de prijzen vielen. De organisatie was in handen van de gemeente. In totaal werden in zeven categorieën prijzen uitgereikt.

De jury bestond uit leden van de Sportraad Barendrecht, een vertegenwoordiger van de plaatselijke pers, een lid van de Stichting Evenementen en vertegenwoordigers van de Barendrechtse sportverenigingen. Het integrale verslag van het Sportgala is binnenkort te zien op Locom TV. De exacte data/tijdstippen van uitzending worden ook op Locom TV bekendgemaakt.

Afscheid en onderscheidingen

Tijdens de jaarlijkse feestelijke avond werd afscheid genomen van drie leden van de Sportraad. Ad Vermeulen, Wim Steen en Wim Kleinjan gaven die avond het stokje over aan mevrouw Irene Agterkamp, mevrouw Marjan Kramp, de heer Bas van der Hee en de heer Rob van Neutegem. Burgemeester Van Belzen reikte deze avond ook drie gemeentelijke onderscheidingen uit. Adrie Luijendijk ontving een Waarderingsspeld en Simon Kelder en Ad Vermeulen ontvingen een Erepenning voor hun inspanningen voor de Sportstichting en het Barendrechtse sportleven.

Communicatie
Gemeente Barendrecht