Gemeente Bronckhorst
---

Burgemeester Aalderink reikt Bronckhorster brandweerman J.E.J. Peppelman uit Zelhem koninklijke onderscheiding uit op 30 januari a.s.

Uit handen van burgemeester Henk Aalderink ontvangt de heer J.E.J. Peppelman uit Zelhem op 30 januari a.s. een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau). Dit gebeurt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vrijwillige brandweer Bronckhorst, post Zelhem in zaal de Malle Molen aan de dr. Grashuisstraat om 20.00 uur.

De heer Peppelman is van 1982 tot 1 mei 2009 lid van de vrijwillige brandweer geweest (eerst van de gemeente Zelhem en na de herindeling van de gemeente Bronckhorst). Hij vervulde de functies van brandmeester en bevelvoerder van dienst, ook was hij instructeur en oefenleider. Het mag duidelijk zijn dat hij zich geruime tijd voor de samenleving heeft ingespannen. De duur, maatschappelijke betekenis en uitstraling van zijn activiteiten voor de openbare veiligheid in zijn woonplaats hebben tot de koninklijke onderscheiding geleid.

Voor het bovenstaande geldt een embargo tot en met 30 januari 2009 20.30 uur!

Als persrelatie bent u van harte welkom om tijdens de uitreiking van de onderscheidingen op 30 januari aanwezig te zijn.

Hengelo (Gld), 27 januari 2010

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, cluster communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --