Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

"Met de Slee naar Benee 2010"

Kruisland, 25 januari 2010

Aankomend weekend is het zover. Na maanden lang voorbereiden zal "Met de Slee naar Benee 2010" eindelijk van start gaan. Om 14.00 uur zal het voltallige college van de gemeente Steenbergen de officiële opening van het unieke evenement verrichten. Waar een klein dorp als Kruisland groot in kan zijn.

Zaterdagprogramma
Zaterdag 30 januari staat in het teken van de sleecompetities: van 14.00 tot 22.00 uur kan jong en oud geheel gratis of tegen een inschrijfprijs vanaf E 5,00 met een zelfgemaakte of versierde slee naar beneden roetsjen en strijden om diverse prijzen. Johan Vlemmix zal de presentatie op zich nemen. Daarna is er tot 01.30 uur een Mega après ski party, waarin o.a. feestzanger Denans zijn opwachting maakt.

Zondagprogramma
Het zondagprogramma verdient zeker zoveel aandacht. Van 12.00 tot 22.00 is er een ware familiedag, waar de 50 meter lange schans als hoofdattractie voor kinderen tot en met 12 jaar geopend is. Bovendien zijn er vanaf 14.00 uur diverse live optredens van o.a. de Dellenoy Brothers en de Zware Jongens. Zowel op zaterdag als zondag zijn er in de Molenstraat verschillende kermisattracties te vinden.

Deelnemers
Inschrijven via de website www.metdesleenaarbenee.com is mogelijk tot en met donderdag 28 januari. Op de dag van het evenement kan er natuurlijk ook nog ingeschreven worden. Met nu al meer voorinschrijvingen dan deelnemers vorig jaar, lijkt een succes niet uit te blijven. Natuurlijk is het dat ook afhankelijk van het aantal bezoekers. Mogen wij rekenen op jouw aanwezigheid?


---

Noot voor redacties