Partij van de Arbeid

29 januari 2010

Weekoverzicht campagne-activiteiten PvdA-bewindspersonen en fractievoorzitter Tweede Kamer

Geachte redactie, hieronder treft u de agenda met de belangrijkste campagne-activeiten van de PvdA-bewindspersonen, de fractievoorzitter en de partijvoorzitter voor de komende week. Voor nadere informatie kunt u bellen met Erwin Buter 06-12700401.

Zaterdag 30 januari
Minister Jacqueline Cramer bezoekt Achtkarspelen en Leeuwarden. In Achtkarspelen brengt zij een werkbezoek dat in het teken staat van plattelandstoerisme en diverse streekproducten en krijgt zij het Natuur- en Landschapsplan overhandigt van Tweede Kamerlid Lutz Jacobi.
Locatie: Spitkeet, De Dunen 3, Harkema.

Tijd: 13.00-16.00 uur

In Leewarden neemt zij deel aan een politiek café over duurzaamheid en werkgelegenheid
Locatie: Kantine Pitch en Puttbaan, Noarder Stienplaat 3, Leeuwarden.
Tijd: vanaf 16.30 uur

Minister Ronald Plasterk gaat canvassen op de Haagse Markt, hij deelt rozen uit en gaat in gesprek met bezoekers van de markt. Tijd 12.30 - 13.30 uur

Zondag 31 januari
Minister Jacqueline Cramer, staatssecretarissen Jetta Klijnsma en Nebahat Albayrak, fractievoorzitter Mariëtte Hamer, Kamerlid Chantal Gill'ard, europarlementarier Emine Boskurt, wethouder Jantine Kriens, partijvoorzitter Lilianne Ploumen en vele andere PvdA-vrouwen komen bij elkaar voor een informele bijeenkomst gericht op speeddaten en kennis maken met de 'koninginnen van de PvdA'.
Locatie: the White Elephants, West Kruiskade 73, Rotterdam
Tijd: 15.00 - 18.00 uur

Maandag 1 februari
Politiek leider en vice-premier Wouter Bos, minister Guusje ter Horst en staatssecretaris Nebahat Albayrak bezoeken diverse plaatsen tijdens de landelijke campagnedag in West-Brabant. De slotmanifestatie vindt plaats in Eindhoven.
Locatie: Dynamo, Eindhoven

Tijd: 19.30 uur

Minister Bert Koenders brengt een bezoek aan Nijmegen, waar hij een college verzorgt aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarna ontvangt hij de opbrengst van een actie die leerlingen van basisschool De Driemaster hebben gehouden voor Haiti.

Staatssecretaris Jet Bussemaker neemt in Hilversum deel aan een politiek café over sport
Locatie: Kantine sporthal Kerkelanden, Kerkelandenlaan
Tijd: 17.30 - 20.00 uur

Staatssecretaris Frank Heemskerk bezoekt Tilburg, waar hij met ondernemers zal gaan praten en een lezing geeft aan de plaatselijke universiteit.
Locatie: Korveldseweg

Tijd: vanaf 13.30 uur

Staatssecretaris Jetta Klijnsma gaat bij de PvdA Lochem in gesprek over de aanpak van de crisis.
Locatie: Remonstrantse Kerk, Emmastraat 10, 7241 Lochem Tijd 20.00 uur

Dinsdag 2 februari
Frank Heemskerk, staatssecretaris van Economische Zaken, en Arie van der Zwan, ex-topman Vendex en hoogleraar economie aan de Erasmus universiteit van Rotterdam, zijn te gast in Room for discussion.
Locatie: E-hal Roeterseiland, Rotterdam.
Tijd 12.30 uur

Daarna gaat staatssecretaris Heemskerk op bezoek in Amersfoort, voor een ronde- tafelgesprek met zzp'ers.
Locatie: Het Katshuis, Laan der Winden 1, Amersfoort
Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Woensdag 3 februari
Fractievoorzitter Mariëtte Hamer en Kamerlid Jeroen Dijsselbloem gaan in gesprek met jongeren en jeugdwerkers over de aanpak van Marokkaanse probleemjongeren. Daarna gaan ze samen met kandidaten van PvdA Zaltbommel canvassen in het centrum en wijk De Vergt.
Locatie: Orion Nieuwstraat 6 Zaltbommel.

Tijd: 16.30 uur

Donderdag 4 februari
Minister Ronald Plasterk keert voor eventjes terug in de schoolbanken. De minister gaat in Leiden op bezoek bij Het Waterland, een school voor praktijkonderwijs. Daarna zal hij ontvangen worden op het Da Vinci College, een school voor vmbo, havo en vwo. Locaties: Het Waterland, Boerhaavelaan 345 en Da Vinci College, Kagerstraat 7
Tijd: 14.00 - 15.50 uur
Staatssecretaris Frank Heemskerk gaat 's ochtends op werkbezoek in Gouda.

Vrijdag 5 februari
Fractievoorzitter Mariëte Hamer bezoekt Breda. Samen met Kamerlid Attje Kuiken gaat ze in vrouwenstudio Maxima in gesprek met vrouwen, die er leren om samen te werken, initiatief te nemen, doelen voor zichzelf te stellen. Later die middag zal Hamer in Spijkenisse canvassen.
Locatie: Buys Ballostraat 12, Breda

Tijd: 10:30 - 12.30

Partijvoorzitter Lilianne Ploumen is te gast bij het politiek jongerencafé in Capelle aan den IJssel.
Locatie: Grand Cafe "In den boekenkast", Stadsplein 3.
Tijd: 20.00 uur,



Partij van de Arbeid