Nog VIP-kaarten te koop voor zevende Mode Marché Amsterdam


Nóg meer designers, nóg meer verrassingen, nóg meer Love en nóg VIP kaarten te koop..

AMSTERDAM, 20100121 -- Het supershopping evenement Mode Marché zal voor haar zevende editie neerstrijken op Amsterdam International Fashion Week. Mode Marché heeft in 6 edities tijd het begrip stock sample sale een nieuwe maar stijlvolle impuls gegeven: supershopping voor leuke prijzen bij Nederlands modetalent. Het succesvolle initiatief van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, zal zich op een steenworp afstand van de catwalks voor het eerst presenteren aan Amsterdam; `From Rotterdam with love...'.

Een mix van ongeveer 30 nieuwe talenten en gevestigde namen is door de organisatie met veel zorg samengesteld. We zijn trots nog een aantal namen aan de line-up toe te mogen voegen waaronder Bas Kosters en Emily Hermans. Zij maken het aanbod van Nederlands trots als Mada van Gaans tot talenten als Daisy Kroon en Zoe Karssen helemaal compleet. Mode Marché is dan ook dé ideale plek om de garderobe vast Lenteklaar te maken! Of het nu gaat om de tassen van Vlieger en Vandam, sexy swimwear van Kymare of de sieraden van Martine Viergever...Come and shop!

Mode Marché wil haar bezoekers als altijd meer bieden dan een verkoopdag alleen. De expositie `Made in Rotterdam with love...' toont Rotterdamse ontwerpers als Corsage, Daisy Kroon en Sam Ira. Maybelline geeft beauty tips om de outfit helemaal af te maken en Enchanteby.com, zal tijdens het evenement bezoekers fotograferen en interviewen. Even bijkomen kan aan de `Bar tournante' met scrumptilicious nibbles van Foodiebag. De ruimte wordt met veel liefde aangekleed i.s.m. interieur ontwerpers Ifrah en van der Poort (Suite57).

Eerst naar Mode Marché en dan naar een show? Dat kan! Tijdens Mode Marché verkoopt onze candygirl zuurstokken, hartenlollies en heerlijke andere snoepjes, koop wat lekkers bij haar en misschien smaakt jouw snoep extra lekker met 2 vrijkaarten voor de show van Eva en Delia én backstage passen!

Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig, om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Bovendien krijgen zij een waanzinnige goodiebag met o.a. een kledingstuk van Madé! De kaarten zijn te koop bij Open Shop in Amsterdam en SHPPR in Rotterdam.

De groeiende aandacht is ook de organisatie van Amsterdam International Fashion Week niet ontgaan. Mode Marché is daarom trots zich tijdens hét nationale mode evenement te presenteren in Zuiveringshal Oost van de monumentale Westergas Fabriek; direct naast de catwalks, middenin het Nederlandse hart van de mode. Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme Umarella (Stylevation Army, SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden zijn al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

SUPER TIPS VOOR SUPERSHOPPING!
Draag comfortabele kleding en schoenen die je makkelijk kan aan en uit trekken.

Doe goed (niet te bloot) ondergoed aan i.v.m. gelimiteerde pas gelegenheid.

Kom samen, twee zien er meer dan één en het is ook makkelijker met passen van kleding.

Neem voldoende contant geld mee, er kan niet worden gepind tenzij de verkopende ontwerper een mobiele pin heeft gehuurd. Er zijn pin automaten in de buurt maar allen op 5 tot 10 minuten loopafstand op het Van Limburg Stirumplein (ophaalbrug over, richting Van Limburg Stirumstraat).

VIP Shopping Hour: je hebt de eerste keuze tijdens dit speciale shop uur waarvoor je kaarten alleen in de voorverkoop kan kopen bij Open Shop in Amsterdam en SHPPR in Rotterdam

ORGANISATIE
Iconique Fashion Magazine werd in 2000 opgericht door Joost van Gorsel en hij was daarmee een pionier van online mode magazines. Inmiddels is het magazine uitgegroeid tot een internationaal geprezen, online podium voor mode en kunst (www.iconique.com). Daarnaast biedt Iconique creatieve (grafische) oplossingen en advies gericht op de mode- en luxe-industrie.

Stylevation Army is een stylingbureau gericht op vormgeving en productie van modeshoots, modeshows, commercials en evenementen. Daarnaast houdt het bureau zich bezig met het positioneren van ontwerpers en kledingmerken op de modemarkt (www.stylevationarmy.com). Stylevation Army is in 2005 opgericht door Esme Umarella. Sinds januari 2007 is zij mede-eigenaar van SHPPR (www.shopperrotterdam.nl).

MODE MARCHÉ 7 | ZATERDAG 30 JANUARI
12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour: kaarten ¤7,50 bij Open Shop, Amsterdam & SHPPR, Rotterdam
13:00u tot 17:00u: toegang 2 euro aan de deur

Westergas Fabriek - Zuiveringshal Oost
Haarlemmerweg 8
1014 BE Amsterdam

MEER INFORMATIE
www.mode-marche.com

MODE MARCHÉ BEDANKT
AMSTERDAM INTERNATIONAL FASHION WEEK
FLYERSONLINE
FOODIEBAG GLOBOS
KENZO PARFUMS
MADÉ
MAYBELLINE
OBR GEMEENTE ROTTERDAM
PRE-MOTION
ROOTSTEIN DISPLAY MANNEQUINS
SUITE57
VITRA