Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AVONDVULLENDE SHOW VATO GONZALEZ IN ENSCHEDE

'DIRTY HOUSE' is de draaistijl waarmee aanstormend talent - dj VATO GONZALEZ in razend tempo de Nederlandse clubscene veroverd heeft en waar hij nu voor het eerst een avondvullend programma omheen gebouwd heeft met zijn vrienden en 'homy' MC Tjen. Met DIRTY HOUSE kun je voor het eerst in Enschede e.o. kennismaken met een aantal waanzinnig getalenteerde dj's en mc's als LA FUENTE, DYNA, FUNK D, DMC en natuurlijk 'master of ceremony' TJEN, die het maar liefst 5 uur lang samen B2B ('back to back') 'doen' met oppermeester VATO GONZALEZ.

VATO GONZALEZ was de eerste dj die de (soms)overgeproduceerde housemuziek terugbracht naar de essentie in de discotheek en club: de dansbaarheid van de tracks! Onder de naam 'Dirty House' kun je een explosieve cocktail verwachten van echte 'eclectische' house, ontdaan van allerlei overbodige franje, met maar één opdracht: KNALLEN! Ondertussen is VATO zelf een 'gearriveerde' naam in dj-land en één van de grootste publiekstrekkers. Gelukkig trekt hij zich hier niets van aan, getuigende zijn eigen conceptfeest waarbij hij zelf 5 uur lang de club zal rocken!

De keuze van het management om het conceptfeest voor het oosten te lanceren in de mooie COLOSSEUM MUSIC CLUB in Eventcomplex GO PLANET was niet zo moeilijk: een prachtige, grote zaal, perfect geluid, en alle mogelijkheden om een vette show neer te zetten! Verwacht zaterdag 30 januari dus een super-dansbaar feest met een dikke show, en een avond met de beste eclectic house dj's, onder leiding van 'mr. Dirty House' himself: VATO GONZALEZ!

Titel feest: DIRTY HOUSE

Dj's: VATO GONZALEZ (5 hrs B2B set), MC TJEN, LA FUENTE, DYNA, FUNK D, DMC

Locatie: COLOSSEUM MUSIC CLUB (GO PLANET EVENTS) Enschede

Datum: Zaterdag 30 januari 2010

Tijden: 23.00 - 04.00 uur

Prijs: ¤ 10,- (voorverkoop)

Voorverkoop: www.go-planet.nl , Paylogic, Primera

EINDE PERSBERICHT


Noot voor redacties