Ingezonden persbericht


Persbericht

27 januari, Kampen

Kaartverkoop Sail Kampen start 30 januari

Koop kaarten voor zinderende optredens van o.a. Nick en Simon

Tijdens Sail Kampen 2010 worden er op vrijdag 2 en zaterdag 3 april spetterende optredens gegeven door verschillende bekende Nederlandse artiesten in de feesttent op het Hagenplein. De voorverkoop van deze kaarten begint op zaterdag 30 januari 2010 en de kaarten zijn o.a. verkrijgbaar bij VVV/ANWB Kampen.

Kom sterren bewonderen tijdens Sail Kampen 2010

De bekende Volendammers Nick en Simon treden vrijdag 2 april op in de feesttent op het Hagenplein. Naast Nick en Simon zijn ook The Showbusters, Diep Triest en Marissa & Danita Grasdijk van de partij om er een spetterend feest van te maken. Op zaterdag 3 april is er het Sail piratenfestival. De presentatie is in handen van Harm Wolters en artiesten zoals Jannes, Stef Ekkel en het IJsselduo zorgen voor een onvergetelijke avond.

De voorverkoop van deze kaarten begint op zaterdag 30 januari 2010. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV/ANWB winkel in Kampen, deze is gevestigd aan de Oudestraat 151. De kosten zijn:
Vrijdag 2 april E 22,50 per kaartje
Zaterdag 3 april E 15,-- per kaartje
Passepartout E 30,-- per kaartje
Deze prijzen zijn exclusief E 1,-- administratiekosten per kaartje

Openingstijden VVV/ANWB Kampen:
Maandag: 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 13.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Het is niet mogelijk om kaarten telefonisch te reserveren.

Sail 2010
Sail Kampen vindt dit jaar van vrijdag 2 tot en met paasmaandag 5 april plaats. U bent van harte welkom voor alweer de vierde editie van deze enorme publiekstrekker. De waterrijke geschiedenis van onze eeuwenoude stad aan de IJssel komt weer helemaal tot leven met een uitgebreide en unieke verzameling historische schepen, waarmee u zelfs een tochtje over de IJssel kunt maken. Voor het precieze programma kunt u terecht op de website: www.sailkampen.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.vvvijsseldelta.nl