Ingezonden persbericht


Minister Plasterk flyert mee op Haagse Markt

Op zaterdag 30 januari aanstaande zal minister van onderwijs Ronald Plasterk meewerken aan de wijkgebonden PvdA-campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag. Hij zal van circa 12:30 tot 13:30 uur in gesprek gaan met bezoekers van de Haagse Markt (ingang Hobbemaplein). Ook zal hij rode rozen en verkiezingsflyers uitdelen.

Het zal tevens mogelijk zijn om met minister Plasterk op de foto te gaan. De foto's worden vervolgens per email toegezonden.

Daarnaast zullen aan deze campagneactie meewerken en tevens met bezoekers in gesprek gaan: PvdA-lijsttrekker Jeltje van Nieuwenhoven en diverse PvdA-gemeenteraadsleden en kandidaat-gemeenteraadsleden waaronder Saskia Mulder (onder meer woordvoerder onderwijs) en Mustafa Okcuoglu (onder meer woordvoerder stadsdelen Escamp en Centrum).

De Partij van de Arbeid voert onder meer een actieve campagne in Schilderswijk, Transvaal en Groente- en Fruitbuurt. Hiervoor is een aparte campagnegroep actief. In vele wijken van Den Haag zijn soortgelijke wijkgeoriënteerde groepen bezig om de PvdA-campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart a.s. wijkgericht vorm te geven. Deze worden de 'Rode Krijgsheren' genoemd.