Ingezonden persbericht



---


P E R S B E R I C H T

'Schrijvers Binnen' in Noordwijk-Binnen
Tien bekende auteurs te gast in Noordwijkse huiskamers op zondag 31 januari 2010

Op zondag 31 januari 2010 komen er in het historische en sfeervolle Noordwijk-Binnen tien bekende auteurs vertellen over hun werk. Tijdens een vol uur kunnen de bezoekers spreken met de schrijver van hun keuze en dingen vragen die ze altijd al wilden weten. En dat drie keer. Want 'Schrijvers Binnen' telt drie rondes van een uur, waarbij de bezoekers niet alleen iedere ronde een andere huiskamer, maar ook de gedachten en fantasie van een andere auteur binnentreden.

'Schrijvers Binnen' start om 13.30 uur. De laatste ronde is van 16.30 tot 17.30 uur. Er is voldoende wisseltijd om op tijd aanwezig te zijn bij de volgende auteur. De eventueel ter plaatse aangeschafte boeken kan men laten signeren. Na afloop van dit literaire evenement is het mogelijk om in een van de sfeervolle horecagelegenheden in Noordwijk-Binnen na te praten met andere bezoekers.

De volgende tien auteurs zijn aanwezig op deze eerste editie van 'Schrijvers Binnen': Fleur Bourgonje, Conny Braam, Jan Brokken, Nico Dijkshoorn, Suzanna Jansen, Bert Natter, Nelleke Noordervliet, Christine Otten, Luc Panhuysen en Ivo Victoria.

Kaartjes à E 17,50 per persoon zijn verkrijgbaar bij Boekhandel van der Meer in Noordwijk of via www.schrijversbinnen.nl. Bij aankoop bepaalt de bezoeker zijn keuze en weet dan ook waar zijn of haar eerste ronde zal plaats vinden. In Noordwijk-Binnen is op zondag voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de Voorstraat en Offemweg waar de auteurs op bezoek zijn.