Ingezonden persbericht



---

Boekaankondiging

MOORDDOSSIER
DE OUDE EIK
DE ULTIEME WHODUNNIT
OPDRACHT: ONTMASKER DE SCHULDIGE
Gaat u de uitdaging aan?
Is uw verstand scherp genoeg om deze misdaad op te lossen?
MOORDDOSSIER is de ultieme whodunit. Sinds het miljoenensucces van Dennis Wheatley in de jaren '30 is geen vergelijkbaar product uitgebracht. Met een team van zes mensen is maanden lang hard gewerkt om een levensecht moorddossier samen te stellen op basis waarvan de lezer een misdaad kan reconstrueren.
DE PLOT: 16 februari 2009 stierf de onderzoeksjournalist Remus van Hout in verdachte omstandigheden. Hij liet alle dossiers waar hij zich de afgelopen decennia op had gestort na aan zijn neef Koen van Hout. Een van die dossiers betreft de moord op de puissant rijke Arnold Eik, een brouwer uit Brabant. Een familieverhaal vol intriges en verraad.
Samen met Uitgeverij House of Knowledge Publishing besliste Koen van Hout om ­ uniek in de vaderlandse geschiedenis ­ het dossier over de moord op Arnold Eik integraal te publiceren. De moordzaak leest als een spannend detectiveverhaal en geeft een fascinerend inzicht in de werkwijze, de denkwereld en het milieu van misdaadjournalist Remus van Hout. Alle elementen zijn in het dossier aanwezig om de zaak op te lossen.




Los de case op aan de hand van het bijgeleverde bewijsmateriaal zoals getuigenverklaringen, autopsieverslagen, laboratoriumonderzoeken, persoonsdossiers, testamenten, aantekeningen op bierviltjes, foto's en veel meer. Leer denken als een echte detective of rechercheur en los de zaak op.

ISBN 978-90-8510-803-0 - EAN 9789085108030

Verkrijgbaar vanaf 31 januari 2010 Vaste boekenprijs: 29,95
Een uitgave van House of Knowledge Publishing in Breda.
www.hokpublishing.com
Januari 2009


Noot voor redacties
Noot aan de redactie /