TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-01-2010

Televisie
TROS TV SHOW
Uitzending zondag 31 januari
Nederland 1 - 21.20 uur

YOLANTHE EN WESLEY OPENHARTIG IN SPECIALE TROS TV SHOW

Ivo Niehe bezoekt voetbalinternational Wesley Sneijder en zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen thuis in Milaan. In een speciale aflevering van de TROS TV SHOW op zondag 31 januari praat Ivo exclusief met het verliefde stel over onder meer hun verhuizing van Madrid naar Milaan. Wesley zegt hierover: "Ik heb gevochten voor mijn plaats bij Madrid. Maar na het contact met Inter-coach Mourinho was het binnen acht uur inpakken en vertrekken".

Ook het bijzondere huwelijksaanzoek komt ter sprake. Yolanthe zal dat moment op tien kilometer hoogte niet snel vergeten. "Wesley pakte in het vliegtuig de microfoon, zijn bovenlip trilde helemaal. Toen vermoedde ik al wat er ging komen".

Het stel rekent ook af met onzinverhalen, bijvoorbeeld over Wesleys vermeende ruzie met Oranje reserve-doelman Piet Velthuizen: "Hij belde me nog tijdens de uitzending op en vroeg: zal ik ze bellen hoe het zit?".

Aangrijpend zijn de beelden van Yolanthes recente trip naar India. "Wat ik daar zag aan kinderprostitutie tart elke beschrijving".

Ivo portretteert ook componist en tekstschrijver Pierre Kartner. Thuis in Breda lucht Pierre zijn hart over alle commotie rond het door hem geschreven liedje voor het Nationaal Songfestival. "Al had ik 'Strangers in the Night' geschreven, dan nog was het niet goed geweest".

Voor meer informatie: www.tros.nl/tvshow




TROS