Ingezonden persbericht


klik hier voor HTML versie

Persbericht

Amsterdam, 25 januari

Het tijdschrift Yoga Magazine organiseert op zondag 31 januari een evenement in het kader van Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld doen tienduizenden mensen die dag op hetzelfde tijdstip aan yoga, tussen elf en één uur. Ieder in zijn eigen tijdzone, zodat er een 'yogagolf' over de wereld spoelt. Iedereen zijn les op aan het goede doel. Zo creëren we bewustwording, genereren we positieve energie en zamelen we geld in.

Yoga Magazine organiseert van 10.30- tot 12.30 uur eenn evenement in De Bonte Zwaan in Amsterdam. De opbrengst van de vrijwillige donaties komen ten goede aan de slachtoffers van Haïti. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Het wordt een inspirerende yogales met uitzicht over het IJ, onder leiding van de bekende yogadocent Johan Noorloos.

Op groot doek wordt de les met Bekende Nederlanders geprojecteerd, die wij eerder opnamen in het kader van Wereld Yoga Dag. Met onder andere Micky Hoogendijk, Hugo Metsers, Monic Hendrickx, Yvonne Kroonenberg, Afke Reijenga, Angela Kramers.

Na de les verzorgt restaurant Golden Temple live muziek en heerlijke vegetarische Indiase hapjes.

www.yogaonline.nl