Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 11.30 uur

Utrecht, 31-01-2010

Beroving

UTRECHT- Op zaterdagavond werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 23.15 uur liep de vrouw uit Utrecht over de Vleutenseweg nabij de Daaltsetunnel. De tas van de vrouw werd uit haar handen getrokken door een jongen met kort blond haar. De berover verdween vervolgens. De politie heeft de zaak in onderzoek en getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Gestolen fiets

UTRECHT- Op zaterdagmiddag werd een jongen aangehouden omdat hij een gestolen fiets had. Omstreeks 13.30 uur waren agenten aanwezig op de Van Zijlstraat en zagen hier een fiets staan waarvan het slot ontbrak. De fiets bleek van diefstal afkomstig te zijn en de 14-jarige eigenaar uit Utrecht werd direct aangehouden voor heling.

Geslagen

UTRECHT- Op zaterdagochtend werd een 75-jarige man uit Utrecht aangehouden omdat iemand anders hem had geslagen. Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat een man was geslagen door een andere man. Agenten gingen ter plaatse aan het Vredeburg en spraken de mishandelde man.(geg.onb) Hij had een tand door zijn lip. Diegene die had geslagen werd aangewezen en direct aangehouden. De 75-jarige man vertelde geslagen te hebben omdat de andere man aan zijn fietsventiel had gezeten. Na verhoor kon de man het bureau weer verlaten. De politie heeft de zaak in onderzoek.