Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem - Aangehouden na vechtpartij                   |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 31 januari op de Omdraai in Doetinchem een 20-jarige en een 32-jarige man uit de gemeente Doetinchem aangehouden die met elkaar op de vuist waren gegaan.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 03.45 uur dat op de Omdraai een aantal personen met elkaar aan het vechten was. Bij het zien van de politie liep één persoon die bij de vechtpartij betrokken was weg. De twee mannen die overbleven werden vervolgens door de politie uit elkaar gehaald en aangehouden. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten voor nader verhoor.

|     |Winterswijk - Viertal aangehouden na diefstal             |

In de nacht van zaterdag op zondag 31 januari heeft de politie in Winterswijk vier jonge mannen aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal en medeplichtigheid aan diefstal.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 01.00 uur dat twee personen zich verdacht ophielden op een parkeerplaats bij een aantal bedrijven aan de Kottenseweg in Winterswijk. In de buurt van de parkeerplaats troffen zij een auto aan waarin twee personen zaten te wachten.
Bij het zien van de politie gingen de personen op de parkeerplaats er van door. Na een eerste onderzoek bleek dat zij goederen hadden weggenomen vanaf het terrein van een bedrijf aan de Kottenseweg. Door de voetsporen in de sneeuw te volgen konden de personen, een 19-jarige man uit de gemeente Doetinchem en een 17-jarige jongen uit de gemeente Aalten korte tijd later worden aangehouden op verdenking van diefstal. De mannen die in de auto zaten, een 18-jarige inwoner van de gemeente Aalten en een 20-jarige inwoner van de gemeente Kilder werden aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan de diefstal. De vier zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --