Politie Gelderland-Zuid

Twee aanhoudingen voor openbaar dronkenschap

Nijmegen en Culemborg, 31-01-2010 o Zaterdagavond werden in Nijmegen en Culemborg twee aanhoudingen verricht voor openbaar dronkenschap.

Rond 17.30 uur werden politieagenten aangesproken door een getuige die aangaf dat drie mannen in de Burg. Hustinxstraat in Nijmegen ruzie zouden hebben met elkaar. Eén van de mannen bleek behoorlijk gedronken te hebben en kon niet op zijn benen staan. Hierop werd de 28-jarige man uit Helmond aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten op het politiebureau.

Op de Jan van Riebeeckstraat werd rond middernacht een 15-jarige jongen uit Culemborg aangehouden. Eerder die avond werden de jongen en zijn vrienden op de Bikolaan al aangesproken door agenten omdat ze zorgden voor overlast. Korte tijd later op de Jan van Riebeeckstraat gedroeg het groepje zich opnieuw baldadig. Toen agenten het groepje hierover aanspraken begon de 15-jarige te schreeuwen. Hij was niet voor rede vatbaar. De 15-jarige bleek behoorlijk onder invloed van alcohol. Hierop werd hij aangehouden. Hij heeft een verklaring afgelegd op het politiebureau en werd zondagmorgen in vrijheid gesteld.

(10)

Laatst gewijzigd 31-01-2010 14:30 | © Regio Gelderland-Zuid |