Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 31-01-2010

Hardleerse Roosendaalse gaat rijden terwijl rijbewijs is ingevorderd.

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmorgen omstreeks 05.15 uur op de Dominestraat een 43-jarige Roosendaalse aangehouden. De vrouw reed in een auto terwijl zij eerder vannacht rond 00.45 uur in Rotterdam was aangehouden ter zake het rijden onder invloed. Haar rijbewijs was daar ingevorderd. De politie in Roosendaal was door haar Rotterdamse collega''s geïnformeerd over de aanhouding.

Ze vertelde dat haar vriend en zij door een vriendin waren opgehaald in Rotterdam. Thuis gekomen kregen ze echter zin in eten. Ze is toen weer achter het stuur gestapt en gaan rijden. Ze verklaarde spijt te hebben van haar actie, ze vertelde ook dat ze zich er van bewust was dat alcohol en verkeer niet samengaan. Nu krijgt ze niet alleen een proces-verbaal van de politie Rotterdam Rijnmond, maar ook één van de eigen politieregio.

Inwoner Halsteren (37) gewond bij verkeersongeval

HALSTEREN: Bij een ongeval vannacht omstreeks 02.30 uur op de
Molenstraat tussen een bus en een personenauto, is een 37-jarige man uit Halsteren gewond geraakt.

De bus reed over de Dorpsstraat in Halsteren, komende uit de richting van de Beeklaan en gaande in de richting van de Halsterenseweg te Halsteren. ter hoogte van Dorpsstraat 10 remde de bestuurder af om te stoppen en passagiers uit te laten stappen. In tegengestelde richting reed een personenauto, een Renault. Daar de rijbaan aldaar smal is en het wegdek kennelijk glad was, kwamen de touringcar en de personenauto frontaal met elkaar in botsing.

De 37-jarige automobilist uit Halsteren raakte gewond. De chauffeur van de bus en vier passagiers mankeerden niets. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De automobilist werd daarna afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar bleek hij in elk geval een breuk in een van zijn benen te hebben. Volgens de agenten was er geen alcohol in het spel.

Drie arrestaties in Kruisland

KRUISLAND: De politie heeft vannacht omstreeks 03.00 uur op de Molenstraat drie mannen aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde. Het gaat om twee mannen uit Kruisland van beiden 18 jaar oud en 21-jarige man uit Heerle. De agenten zagen dat er circa 15 jongeren bij een supermarkt stonden. Een van hen werd door twee andere gasten belaagd. Er werd over en weer gescholden en geslagen. De politie besloot drie personen aan te houden. Zij hebben een
proces-verbaal gekregen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 31-01-2010 15:49 | © Regio Midden en West Brabant |