De Beleving Awards van Integron

26/01/2010 09:51

Integron B.V.

Welke organisatie in Nederland presteert het beste op het gebied van Klanttevredenheid, Medewerkertevredenheid en Gebruikerstevredenheid Facility?

4 februari 2010 ontvangen de winnaars de Beleving Award van Integron!

Dit jaar worden de Beleving Awards voor het eerst door Integron uitgereikt. Per categorie heeft Integron gekeken naar de tevredenheidscores van haar klanten en zijn de 3 best presterende bedrijven en organisaties geselecteerd. Wie heeft de meest tevreden klanten, medewerkers of eindgebruikers Facility? Stephan van Gelder, directeur Integron: "Jaarlijks voert Integron voor meer dan 500 organisaties tevredenheidsonderzoeken uit. Zij zijn jaar in jaar uit dagelijks bezig om de prestatie richting klanten, medewerkers en interne klanten te verbeteren. De organisaties die hierin uitblinken worden door dit initiatief beloond en het spoort andere organisaties aan om hier in de toekomst ook voor te gaan strijden."

Genomineerd voor de Klant Beleving Award zijn in de categorie industrie:


- DMV-Fonterra Excipients


- Driessen


- Vion

Genomineerd voor de Klant Beleving Award zijn in de categorie dienstverlening:


- Falck Nutec


- van Gansewinkel Groep


- IFN Finance

Genomineerd voor de Medewerker Beleving Award in de categorie 250 of minder medewerkers:


- IT-Staffing


- Sakura Finetek


- Waterschapsbedrijf Limburg

Genomineerd voor de Medewerker Beleving Award in de categorie 250 of meer medewerkers:


- BAS Groep


- BelCompany


- Huispitaal

Genomineerd voor de Facility Beleving Award:


- ANWB


- NEN


- Provincie Groningen

Over Integron

Integron is dé specialist in Nederland op het gebied van onderzoek naar klant, medewerker en gebruikerstevredenheid. Integron maakt organisatieprestaties meetbaar en stuurbaar met behulp van onderzoek. Het bureau is in 1993 opgericht in Rotterdam en heeft ruim veertig medewerkers. Integron werkt voor honderden organisaties, zoals o.a. Heineken, Nuon, ANWB, CSU en Achmea. Het bureau is lid van ESOMAR, een wereldwijde organisatie voor marktonderzoekers en MOA (MarktOnderzoekAssociatie).





http://www.belevingawards.nl/