Gemeente Berkelland


Berkelland huldigt zijn kampioenen op 4 februari 2010

Net als in voorgaande jaren wil de gemeente Berkelland in 2010 weer speciaal aandacht besteden aan de kampioenen van 2009 van Berkelland. Het is een hele prestatie als een persoon of team op sportief- en/of cultureel gebied (in brede zin) kampioen wordt. Bij de huldiging van de kampioenen in 2009 hebben we op sportief gebied (biljart, schieten, touwtrekken, judo, klootschieten, paardensport, enz.) als op cultureel gebied en ander gebied (techniek, muziek en zelfs de lekkerste bonbons van Nederland) veel kampioenen in het zonnetje gezet.

De gemeente vindt het belangrijk dat op één moment in een jaar alle kampioenen van Berkelland nog eens centraal gehuldigd worden. Om onze trots en waardering te laten blijken, staan de kampioenen dan nog een keer in de schijnwerpers.

Kampioenen kunnen gehuldigd worden als:

* de persoon of het team is inwoner van of gevestigd in de gemeente Berkelland (geldt ook Berkellandse inwoners die deel uitmaken van een Nederlands team).

* de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.

* het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond.
* de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.

Kampioenen aanmelden

Om niemand over te slaan roepen we inwoners van onze gemeente op om kampioenen uit het jaar 2009 via een formulier aan te melden. Het zou plezierig zijn als u ook achtergrondinformatie, (digitaal) fotomateriaal en/of publicaties over het kampioenschap meestuurt.

Formulier

Het formulier is te vinden op de website www.gemeenteberkelland.nl of u kunt het opvragen bij de heer Frank Evers, tel. 0545 - 250 520 of f.evers@gemeenteberkelland.nl.

U kunt het opgaveformulier tot 15 januari 2010 insturen naar de gemeente (postzegel is niet nodig).

E-mailen kan ook, zorg dan dat alle gegevens en uw motivatie in de e-mail staan. Het e-mailadres is: f.evers@gemeenteberkelland.nl

Hebt u vragen of twijfelt u of iemand in aanmerking komt voor de centrale huldiging, bel dan met Frank Evers, telefoon 0545 - 250 520.