Gemeente Spijkenisse


Werkconferentie Centrum voor Jeugd en Gezin druk bezocht

04 februari 2010

Werkconferentie CJG

De bijeenkomst had een zeer grote opkomst uit verschillende sectoren zoals zorg, onderwijs, maatschappelijk werk, jongerenwerk, politie en welzijn.

De gemeenten Spijkenisse en Bernisse hebben op 27 januari 2010 een werkconferentie georganiseerd voor de professionals die straks met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) te maken gaan krijgen. Het doel van de conferentie was uitleg geven over de stand van zaken, maar vooral ook in gesprek gaan met de professionals om het huidige aanbod aan diensten onder de loep te nemen en de geformuleerde werkprocessen te toetsen.

De bijeenkomst had een zeer grote opkomst uit verschillende sectoren zoals zorg, onderwijs, maatschappelijk werk, jongerenwerk, politie en welzijn. Veel aanwezigen waren na afloop positief. Vooral het feit dat de professionals aan de voorkant kunnen meedenken werd erg gewaardeerd. Wethouders Jan-Willem Mijnans van Spijkenisse en Marga Duijnker van Bernisse hebben de opening verricht door de eerste steen te leggen in het logo van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het logo wordt in mozaïek verder afgemaakt door de professionals.