Benoemingen BDO

04/02/2010 13:26

BDO CampsObers Holding BV

Jan Laan en John Hijmans benoemd tot partner-aandeelhouder BDO

Jan Laan (52) is per 1 januari 2010 benoemd tot partner-aandeelhouder bij BDO. Hij maakt deel uit van het managementteam van BDO Consultants met als aandachtsgebied Sales en Accountmanagement voor de Key Accounts. Tevens is hij verantwoordelijk voor de Risk Advisory praktijk, waaronder Transaction Services en Forensische dienstverlening. Voor de overstap naar BDO is Jan Laan werkzaam geweest als partner bij KPMG.

John Hijmans (35) is per 1 december 2009 benoemd tot partner-aandeelhouder bij BDO. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van Governance, Risk, Compliance en Internal Audit. Deze dienstverlening maakt onderdeel uit van de Risk Advisory praktijk en kenmerkt zich door specialistische kennis en ervaring. Voor de overstap naar BDO is John Hijmans werkzaam geweest bij KPMG.

BDO Consultants

Voor BDO Consultants zijn ruim 150 adviseurs werkzaam op het gebied van diverse disciplines. Hieronder vallen breed opgeleide consultants die zich met name richten op het mkb. Daarnaast zijn binnen BDO Consultants specialistische consultants werkzaam die grote, internationale ondernemingen adviseren. Daarbij werken zij nauw samen met BDO-collega's uit het internationale netwerk van BDO (aanwezig in 110 landen).