Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Man bestolen van auto

Hilversum, 04-02-2010 o Een 44-jarige Hilversummer werd woensdagavond 3 februari bestolen van zijn auto.

De Hilversummer reed rond 23.00 uur met zijn auto door een woonerf (Boerhaavestraat) toen hij door een voetganger met een handgebaar werd verzocht te stoppen. De Hilversummer dacht dat de voetganger hem iets wilde vragen en draaide zijn raampje open om hem te woord te staan.Vervolgens werd de portier van zijn auto opengetrokken door een andere man en werd de Hilversummer gesommeerd uit zijn auto te stappen. Toen dat niet snel genoeg ging naar de wens van de mannen werd de Hilversummer bij zijn sjaal gepakt en uit de auto getrokken. De mannen stapten in de auto en reden weg. Zij gingen linksaf de Larenseweg op.

De gestolen auto is een grijze BMW, type 318D Touring met kenteken 40JXLH.

Signalementen: de eerste man was tussen de 20 en 25 jaar, ongeveer
1.70m lang, lichtgetint en een smal postuur. De man had donker kort geknipt haar, droeg een glimmende zwarte jas en een lichte spijkerbroek.

Tweede man: ongeveer 1.80m à 1.85m lang, fors breed postuur, getinte huid en een warrige haardos.

De politie Gooi en Vechtstreek vraagt getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze diefstal, of personen die de auto na 3 februari 23.00 uur hebben zien rijden, zich te melden via 0900 88 44. Wie liever anoniem reageert, kan dit doen via 0800 7000.