Zaandamse student wint halve ton met Lucky Day

Een student woonachtig in Zaandam heeft 50.000 euro gewonnen met Lucky Day. De jongeman zette 2,50 euro in op een lot met 8 getallen, die hij zelf had gekozen. De winnaar had alle 8 getallen goed, wat bij Lucky Day betekent dat de winnaar 20.000 x zijn inleg wint.

"Mijn vader speelt vaker Lucky Day. Ik eigenlijk nooit, dus ik dacht, ik probeer het ook maar eens. Ik heb één lot gekocht en met een trekking meegespeeld en win gelijk 50.000 euro! Het is allemaal nog best onwerkelijk, maar ik ben er heel blij mee, aldus de gelukkige winnaar die het prijzengeld voorlopig op zijn spaarrekening zet.

Het winnende lot is verkocht bij Techador Bosse aan de Peperstraat 136 in Zaandam. Op donderdag 11 februari om 10.30 uur wordt in deze winkel taart uitgedeeld aan alle bezoekers om te vieren dat hier het winnende lot is verkocht.

Lucky Day
Lucky Day is een dagelijks kansspel. Lucky Day-spelers maken zes dagen per week kans op grote geldprijzen. Hiervoor kiezen ze zelf het aantal getallen: minimaal 1 en maximaal 10. Elke dag worden er 20 getallen getrokken. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de inleg en het aantal juiste getallen.