NVLF



---

04 februari 2010
Vereniging

Consultatieronde concept kwaliteitscriteria 2010-2015 online

Vanaf 2008 wordt door het Kwaliteitsregister Paramedici gewerkt aan de kwaliteitscriteria voor 2010-2015.

Ter voorbereiding van de criteria heeft het KP onder andere een enquête gehouden onder paramedici (waaronder logopedisten) en heeft de NVLF in talrijke vergaderingen en een werkconferentie haar input geleverd. Daarbij is door medewerkers van de NVLF geput uit alle vragen en suggesties van NVLF leden die ons wekelijks bereiken.

In 2009 heeft het bestuur van het KP de concept criteria 2010-2015 vastgesteld. De bij het kwaliteitsregister aangesloten beroepsverenigingen worden nu gevraagd om de criteria vast te stellen. De criteria voor de logopedie zullen bij de NVLF door de Ledenraad worden vastgesteld (april 2010).

Daaraan voorafgaand worden alle leden van de NVLF in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van de concept criteria. U kunt daarop als u dat wilt ook reageren. Het gaat er daarbij om of u vindt dat de activiteiten duidelijk beschreven zijn. U vindt de criteria inclusief op de logopedie toegesneden voorbeelden door te klikken op deze link. Voor een toelichting op de criteria en het onderliggende model voor kenniscreatie, klik hier.

U kunt tot uiterlijk 1 maart 2010 reageren door het invullen van het digitale vragenformulier. U vindt dat door hier te klikken. Leest u voor u gaat invullen de instructie alstublieft goed door.