Ingezonden persbericht


Designer Outlet Roermond 'de schoonste winkelomgeving van Nederland'

Tijdens de 8e editie van 'The Golden Service Awards' uitreiking woensdag 3 februari in het Kurhaus te Scheveningen, is CSU Cleaning Services uitgeroepen tot winnaar in de categorie -Best schoongemaakte project/Kantoren en gebouwen- met opdrachtgever Designer Outlet Roermond.

In het Designer Outlet Roermond zijn zo'n 120 winkels gevestigd die meer dan 170 topmerken met korting verkopen. Verleden jaar kwamen 3,5 miljoen bezoekers uit Nederland en de omringende landen naar het outlet centre. Een bezoekersaantal van duizenden mensen op één dag is dan ook geen uitzondering. Een bijzonder project derhalve voor CSU Cleaning Services. De schoonmaak vindt dagelijks plaats (eigenlijk non-stop) zolang de winkels open zijn. De jury; "Tijdens de jurering was de winkelomgeving opvallend schoon -ook de sanitair groepen - terwijl de winkels al uren open waren. Nergens los vuil of kauwgom."

Algemeen directeur Marc Bauwens van het Designer Outlet Roermond: "Wij zijn zeer verheugd met deze kwalitatieve onderscheiding door de schoonmaakbranche. Met zoveel bezoekers zijn een hygiënische en schone winkelomgeving voor ons van groot belang. Wij stellen in het DOC alles in het werk om onze bezoekers optimaal te ontvangen en te zorgen voor een totale beleving met kwaliteit hoog in het vaandel." In 2006 en 2007 kreeg het Designer Outlet Roermond overigens ook al de 5 Star Health and Safety Award.

The Golden Service Awards zijn een initiatief van Kimberly-Clark Professional. De bedoeling van deze prijzen is een bijdrage te leveren aan de kwaliteit binnen de schoonmaak sector en een stimulans te zijn in het kwaliteitsbewustzijn van leveranciers en opdrachtgevers.

www.designer-outlet-roermond.com

Designer Outlet Roermond, Stadsweide 2, 6041 TD Roermond. T. 0475-351 777