Hard Bass maakt van GelreDome ware hardstyletempel

02/12/2009 14:19

B2S Events BV

Hard Bass maakt van GelreDome ware hardstyletempel

ARNHEM/ROTTERDAM - Het immens populaire hardstyle dance-evenement Hard Bass strijkt op 6 februari opnieuw neer in het GelreDome in Arnhem. Hard Bass is één van Nederlands grootste evenementen in het genre. In het Gelredome worden zo'n 25.000 bezoekers verwacht, die daar vier teams met hardstyle DJ's zullen horen en zien optreden.

Hard Bass koos dit jaar voor het eerst het Gelredome tot haar nieuwe thuisbasis, nadat het jarenlang in het SilverDome in Zoetermeer werd georganiseerd. De sterk stijgende populariteit van het feest plus de uitgebreidere mogelijkheden van het GelreDome deed organisator B2S besluiten de overstap te maken naar het stadion. Dat was niet zonder risico omdat vanouds veel bezoekers uit de Randstad naar het evenement komen.

Bezoekers bleken vorig jaar al prima de weg naar Arnhem te vinden, en naar verwachting zal het bezoekersaantal daarom dit jaar verder groeien tot het maximum van 25.000. Bij de verzorging van het geluid - een sleutelelement bij dance-evenementen - doen nieuwe en geavanceerde technieken hun intrede. Daardoor wordt het volgens B2S goed mogelijk de 'druk' die kenmerkend is voor de lage bassen, evenredig en goed over de immense stadionvloer te verdelen. Hard Bass belooft daardoor één van de meest spectaculaire feesten van het jaar in het GelreDome te worden, zowel op visueel, muzikaal als geluidsgebied.

Achter de draaitafels staan DJ's als Technoboy (Italië), D-Block & S-te-Fan (Nederland), Coone (België), Tatanka (Italië) en The Prophet (Nederland). Traditioneel worden vier DJ-teams samengesteld die gezamenlijk het publiek moeten zien te overtuigen. Alle DJ's behoren tot de bovenlaag van het talent uit hun land. Hardstyle heeft haar wortels in Nederland, maar is de afgelopen jaren steeds meer over de landsgrenzen te horen. Nederlandse hardstyle is vandaag de dag een zeer gewild exportproduct voor landen als Polen, Italië België en zelfs Australië.

Hard Bass is in het genre voor veel hardstyle liefhebbers een absolute 'must see' op de jaarlijkse agenda, omdat het teamconcept en de kwaliteit van DJ's, licht en decor ongeëvenaard zijn. Ook geldt HardBass als een staalkaart en kwaliteitsproef voor de stand van zaken in de hardstyle: DJ's die op Hard Bass worden geprogrammeerd behoren tot de top en moeten dat daar ook bewijzen.

Organisator B2S is één van de grotere organisaties in Nederland een daarbuiten en onder meer verantwoordelijk voor Decibel, Thrillogy, Project Hardcore en Pussy lounge.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.b2s.nl