Gemeente Lisse

Uitnodiging Senioren Lisse voor Seniorenmarkt

Seniorenmarkt

Servicepunt Vrijwilligers Lisse (SVL) en Stichting Welzijn Ouderen Lisse (SWOL) organiseren in nauwe samenwerking met gemeente Lisse een seniorenmarkt op zaterdag 6 februari 2010. Alle senioren uit Lisse zijn van harte welkom vanaf 11.00 uur in het gemeentehuis in Lisse.

Seniorenmarkt

Op deze markt kunt u persoonlijk kennismaken met organisaties voor 55-plussers en hun aanbod en voorzieningen. Ook kunt u meer informatie verkrijgen over de voorzieningen en mogelijkheden op het gebied van welzijn, zorg en vrijetijdsbesteding in Lisse.

Senioren voor de gemeente Lisse

Potentiële vrijwilligers kunnen tijdens de seniorenmarkt vrijblijvend informatie krijgen over het vrijwilligerswerk in Lisse. Op deze manier hopen we interesse te creëren in het vrijwilligerswerk. Dit project Senioren voor de gemeente heeft inmiddels in andere gemeenten succesvolle resultaten opgeleverd.

Workshop

Voor de personen die vrijwilligerswerk overwegen is het mogelijk een workshop Keuzetest vrijwilligerswerk te volgen. Deze test biedt inzicht in hun persoonlijke voorkeur voor vrijwilligerswerk door stil te staan bij interesses en capaciteiten.

Programma

11.00 uur : Opening seniorenmarkt door wethouder Adri de Roon

11.00 - 16.00 uur: Presentaties en informatie organisaties

12.00 - 12.30 uur: Workshop Keuzetest Vrijwilligerswerk (eerste ronde)

14.00 - 14.30 uur: Workshop Keuzetest Vrijwilligerswerk (tweede ronde)

16.00 uur : Sluiting seniorenmarkt

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ben Assendelt van het SVL via telefoonnummer (0252) 422605.