Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Rotterdam Atletiek

start 6 februari loopschool op Varkenoord

Op 6 februari 2010 start Rotterdam Atletiek een loopscholing op Varkenoord. Op de loopscholing leert u goed hardlopen en wordt de eerste conditie opgebouwd. De inschrijving is gestart en er kunnen maximaal 40 lopers meedoen.

Heeft u een goed voornemen om meer te bewegen in 2010? Dit is uw kans. Met ervaren trainers start Rotterdam Atletiek de loopscholing op de atletiekbaan op het complex Varkenoord , Buitendijk 112, Rotterdam (achter het Clara Ziekenhuis). Tijdens de loopscholing wordt aandacht besteed aan het op een goede manier lopen, zodat blessures worden voorkomen. Daarnaast wordt langzaamaan de conditie opgebouwd. Dit is de ideale start voor mensen die niet alleen willen beginnen met rustig hardlopen.

De loopscholing start op 6 februari en begint iedere zaterdag om 9.00 uur. Op 1 mei wordt de scholing afgesloten met een coopertest op de baan. De kosten zijn 35 euro per persoon. Inschrijving kan via de website www.ra.nl en volg de link rechtsboven naar beginnen met lopen . Daar vindt u ook verdere informatie.