RTL Group

Making of videoclip 'Bad' en 'Thriller' in 'My Name Is Michael'

The King Of Pop versterkte zijn muziek en imago met opvallende videoclips, waarin zijn ritmische dansstijl waanzinnig tot uitdrukking kwam. Tijdens de halve finale van My Name Is Michael aanstaande zaterdag bij RTL 4, maken de overgebleven volwassen deelnemers zich op voor de making of van de legendarische en meest bekende videoclips van Michael Jackson, Bad en Thriller. Te zien is hoe zij zich voorbereiden op alles wat bij het maken van een videoclip komt kijken. Van het passen van de horrorachtige zombiepakken en leren outfits tot het inzingen van de nummers en de dansrepetities.

Terwijl de vijf overgebleven volwassen finalisten nog moeten worden gekozen door de jury, zijn de vijf mini-Michaels inmiddels bekend. Laura, Lulu, Mika, Romy en Annika bereiden zich in deze halve finale dan ook alvast voor op de grote live finale op zaterdag 6 februari, want uiteindelijk mag één van hen de première van het

My Name Is Michael Tribute Concerts op 26 maart in de Heineken Music Hall te Amsterdam spelen. Kaarten voor deze concerten zijn verkrijgbaar via www.rtltickets.nl of via tel 0900-3311332 (45 cpm).

Website: mynameismichael.nl

Uitzending: My Name Is Michael, elke zaterdag tussen 20.00 en 21.30 uur bij RTL 4.

Noot aan de redactie: Fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.