Ingezonden persbericht



---



HIGHLIGHTS

FEBRUARI 2010

NIEUWE SERIES

BAKUGAN NEW VESTROIA Vanaf 6 februari elke zaterdag en zondag te zien om 7:40 uur met herhalingen om 17:05 uur
1-26






52 nieuwe afleveringen over Dan, Marucho, Shun, en Drago en hun avonturen met de Bakugan Battle Brawler Resistance!

Het leven op New Vestroia was vreedzaam, tot de Vestal-bevolking New Vestroia veroverde en de Bagukan als slaven opsloot in ballen. Drago, het middelpunt van New Vestroia moet toezien hoe zijn vrienden werden gevangen. Met de hulp van de Zes Oude Soldaten keert Drago terug naar aarde om hulp te vragen aan zijn oude partner Dan. Dan en zijn oude vrienden werken op New Vestroia samen met Mira en het Verzet. Hun missie: dwars door New Vestroia reizen om de slechte Vexos te bestrijden, de gevangen Bakugan-bevolking te bevrijden en de plannen van de Vestal-bevolking te dwarsbomen.

Maar er zijn 6 machtige Bakugan Strijders genaamd de Vexos, met als leider de mysterieuze Spectra, die vastberaden zijn om alle Bakugan gevangen te nemen. De gevangen genomen Bakugan zijn gedwongen om te vechten in gigantische colosseums in de steden van de Vestals. De Vestals vinden het heerlijk te kijken hoe ze met elkaar vechten. Het Verzet moet alles in de strijd gooien om New Vestroia te redden en de Bakugan te bevrijden!

FANTASTIC FOUR Vanaf vrijdag 5 februari elke vrijdag tot zondag om 08:30 uur

De actie neemt toe met ons favoriete viertal. Kijk hoe de vier de slechteriken verslaan in deze speciale 1-uur durende afleveringen!





TOTAL DRAMA ACTION
GLOEDNIEUWE SHOW

ELKE DONDERDAG OM 17:30 UUR MET HERHALINGEN DE DAAROPVOLGENDE WOENSDAG OM


17:30 UUR

MARATHONS VAN DE LAASTE VIER AFLEVERINGEN ELKE ZATERDAG:

AFL. 13-16 ZAT 20 FEB van 15:00-16:40 UUR AFL. 17-20 ZAT 20 MAR van 15:00-16:40 UUR AFL. 21-24 ZAT 17 APR van 15:00-16:40 UUR

We kunnen de spanning bijna niet meer aan. Kijk hoe de cast strijdt om die grote geldprijs en geniet van hun pret en bedrog tijdens de strijd.....







Ingezonden persbericht