Warchild


Hermes House Band steunt War Child met verjaardagsconcert

28 december 2009 Op zaterdag 6 februari 2010 zal een uniek, eenmalig concert plaatsvinden waarin de muzikale hoogtepunten en de meest markante Hermes House Band leden van de afgelopen 25 jaar voorbijkomen in een ongekend samenspel tussen band en symfonie orkest!

De Hermes House Band bestaat 25 jaar. In de wereld van de popmuziek is dit een eeuwigheid, en de band behoort tegenwoordig tot de klassiekers van de (internationale) entertainmentwereld. Zo'n verjaardag moet je vieren en de Hermes House Band doet dat op haar eigen onnavolgbare wijze.

Wie denkt dat de Hermes House Band alleen maar feest kan maken, en een orkest alleen maar serieus kan zijn komt bedrogen uit. Het tegendeel zal bewezen worden in een weergaloze multi media- show vol hits, historie en "klassiekers". En omdat zij als geen ander de kracht van muziek kennen hebben zij ervoor gekozen om met de activiteiten rondom hun lustrum de projecten van War Child in Sierra Leone te steunen.

Oorlog scheidt mensen en verdeelt werelden. Muziek is het ultieme instrument om kinderen weer samen te brengen. Het is een taal die iedereen spreekt. Omdat het non-verbaal is, kan het kinderen van verschillende achtergronden bijeenbrengen. Door muziek en dans leren kinderen weer om samen plezier te maken. En voor kinderen die een oorlog hebben meegemaakt is muziek een middel om hun emoties te herkennen en te uiten.

Kaarten bestellen kan via het Luxor Theater in Rotterdam. Meer informatie over de Hermes House Band vind je op www.hermeshouseband.nl.