Ingezonden persbericht


-Persbericht-

Derde World Sessions van dit seizoen in Podium Mozaïek Sprankelende Brits-Zimbabwaanse singer-songwriter Netsayi in intieme setting

Tijdens de derde World Sessions van dit seizoen maakt Netsayi haar opwachting in Podium Mozaïek. Deze Zimbabwaanse Londense heeft een reputatie opgebouwd van een voortreffelijke en intieme live artieste.

Netsayi vertelt verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Ze bundelt en versmelt de rijkdom van Afrikaanse pop, jazz, soul en folk tot een eigen geluid. Haar toon is geëngageerd, speels, soms verontwaardigd, maar altijd geïnspireerd.

Na het debuut 'Chimurenga Soul' (2007) kwam haar tweede cd Monkeys Wedding halverwege dit jaar uit en is wederom een juweel.

Tijdens de World Sessions laat Netsayi zich zien met een interview, een korte film een intiem concert en een meet en greet.

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers deelnemen aan het Diner Culturel: een driegangen diner, waarbij een speciale gast aanschuift die tijdens het eten meer vertelt over de achtergronden van de voorstelling.

Waar: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191
Wanneer: 6 februari 2010., 21.00 uur, aanvang Diner Culturel 18.45

Bij World Sessions ontdek je de wereldsterren van morgen in een intieme setting: bezoekers zijn als het ware te gast bij de artiest en krijgen een kijkje in diens muzikale keuken. De avond begint met een korte film over de artiest en diens muziek en invloeden, gevolgd door een interview en het optreden. Na afloop is er in de foyer gelegenheid tot nadere kennismaking met de artiest en draait de World Sessions- DJ muziek in de stijl van de avond.

Voor meer informatie over World Sessions kijk op www.worldsessions.nl.

World Sessions is een idee van World Connection Agency en Podium Mozaïek, in samenwerking met Theaters Tilburg * Vredenburg * De Doelen * Luxor Live * Korzo. Mede mogelijk gemaakt door NFPK.

Podium Mozaïek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam- West. Het programma biedt (wereld)muziek, theater, comedy, cabaret en dans uit binnen- en buitenland.