Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PANN on Tour, heterovriendelijk homo-feest,
op 6 februari 2010 in het Paard van Troje, Den Haag

Utrecht ­ 19/01/2010 ­ PANN-on-Tour, reist op 6 februari 2010 af naar Den Haag en doet daar poppodium Het Paard van Troje aan. In 2010 staan er 7 Pann-on-Tour feesten op het programma die op diverse locaties in Nederland worden georganiseerd. Het PANN-on-Tour feest in Den Haag is de eerste editie van PANN-on-Tour in 2010.

PANN-on-Tour
PANN-on-Tour zet het concept van het populaire PANN-feest in heel Nederland met succes neer. Het Utrechtse PANN-Feest kent al jaren, bij zowel homo's als hetero's, een ongekende populariteit. PANN-on-Tour betrekt inmiddels de grootste poppodia van Nederland.

Beste Gayparty 2009
PANN is voor het derde achtereenvolgende jaar als winnaar uit de bus gekomen bij de grote Homohoreca Verkiezingen 2009 in de categorie gayparties. Een jaar lang konden de bezoekers van Gaysite.nl online hun stem uitbrengen. Dit kon maximaal een keer per maand. De 10 best scorende organisaties van de eerste 11 maanden deden in december mee in de grote finaleronde. De uitslag van de finaleronde was uiterst geheim en werd ook echt pas gepubliceerd na afsluiting van de stemronde. In totaal werden er ruim 32.000 stemmen uitgebracht.

Stichting PANN
Stichting PANN is met name bekend vanwege hun drukbezochte feesten voor homo's, lesbiennes en biseksuelen. Maar dat is niet hun enige wapenfeit. PANN slaat al 40 jaar een brug tussen homojongeren en de maatschappij. Het credo van PANN in 2010 is: PANN voel je vrij. De organisatie van PANN bestaat uit tachtig vrijwilligers. De opbrengsten die Stichting PANN haalt uit haar activiteiten worden in een fonds gestort. Uit dit fonds keert PANN subsidies uit om de homo-emancipatie in Nederland te bevorderen. Stichting PANN organiseert 25 maart een debat over in samenwerking met CHOICE.
In februari 2009 werkte Stichting PANN ook al nauw samen met CHOICE. Jongeren lieten daar zien dat zij graag hun stem laten horen. Wegens het grote succes wordt er in maart 2010 een tweede editie van het debat georganiseerd.

PANN-bussen
Vanuit Utrecht rijdt er een PANN-bus naar Den Haag Centraal Station. Deze bus vertrekt om 21:15 uur vanaf het Jaarbeursplein. Vanuit Den Haag Centraal Station rijdt de bus om 04:15 uur weer terug naar Utrecht Jaarbeursplein.

Praktische informatie PANN-on-Tour Den Haag
Event: PANN-on-Tour Den Haag
Datum: 06 februari 2010 van 22:00 uur t/m 04:00 uur Plaats: Het Paard van Troje, Prinsegracht 12, Den Haag Kaartverkoop: kaarten à 6 euro per stuk via www.pann.nl of bij Primera (er wordt een fee in rekening gebracht).
PANN-buskaarten ¤ 10 euro per stuk (retour Utrecht (Jaarbeursplein) ­ Den Haag CS)
Voor meer informatie over voorverkoopadressen: www.primera.nl

De toegangskaarten zijn geldig tot 00:00 uur, daarna vervalt de geldigheid van de toegangskaarten.


---



Ingezonden persbericht