Lokale politieke partij trakteert heel Nederland op ontbijt


Jarig BGL Steenwijkerland start campagne

STEENWIJKERLAND, 20100205 -- Vroeg uit de veren op je tiende verjaardag, niet voor een versierde stoel of cadeautjes, maar voor een start van de verkiezingscampagne. Alle inwoners van Nederland, een idyllisch buurtschap in Nationaal Park Weeribben - Wieden werden zaterdag bij het ochtendgloren verrast. Het jarige BGL Steenwijkerland trakteerde ze op een uitgebreid ontbijt.

Met een grote glimlach en een goedgevulde picknickmand liep Bert Dedden, de lijsttrekker van BGL het erf op bij de Zuivelboerderij van de familie de Lange in het buurtschap. Mevrouw de Lange is dit jaar de "burgemeester" van Nederland en droeg voor deze gelegenheid haar ambtsketen. Onder de woorden "stem lijst 5" werd de campagne voor gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart ludiek gestart.

Na tien jaar in de lokale politiek een overall brede visie en daadkrachtige aanpak viert BGL feest. BGL staat voor het behouden van de identiteit van de afzonderlijke kernen in Steenwijkerland. Het is niet voor niets het mooiste woon- en leefgebied van Nederland. Kijk op www.buitengewoonleefbaar.nl voor meer informatie.





BGL Steenwijkerland