Politie Gelderland-Zuid

Overval op supermarkt

Tips na SMS-alert

Culemborg, 07-02-2010 o Zaterdagavond is een supermarkt aan het Koopmansgildeplein overvallen. Terwijl zon tien vakkenvullers aan het werk waren, drongen overvallers de winkel binnen.

Rond 20.30 uur drongen de overvallers de supermarkt binnen. Daar waren vakkenvullers aan het werk. De overvallers, twee of drie mannen met bivakmutsen, bedreigden de medewerkers en eisten geld. Vervolgens gingen zij ervandoor op een scooter richting de Papiermolenweg.

Direct na de overval werd de politie gealarmeerd. Agenten namen de medewerkers mee naar het politiebureau om hun verklaringen op te nemen. Ook werd in de buurt onderzoek gedaan. De technische recherche startte een uitgebreid sporenonderzoek.

Intussen werd ook een SMS-alert verstuurd aan zon 1200 abonnees. Dit leverde enkele bruikbare tips op voor het onderzoek.

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek naar deze overval? Hebt u bijvoorbeeld voor of na de overval de daders gezien? Geeft u dan uw informatie door aan het overvallenteam, via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-6000.

Wilt u zich abonneren op de gratis SMS-alerts van de politie in uw gemeente? Klik dan hier voor uitgebreide informatie.

(11)

Laatst gewijzigd 07-02-2010 10:44 | © Regio Gelderland-Zuid |