Energiebedrijven gaan zich verbazen over verbruik in Utrecht


´Watt nou´ opent 7 februari guerrilla store in hartje centrum

UTRECHT, 20100201 -- Op 7 februari 2010 opent energiebesparingwinkel ´Watt nou´ een guerrilla store op het Vredenburg in Utrecht. Zien, proberen en vergelijken staan centraal bij deze winkel en webshop voor energiebesparende oplossingen en gadgets voor thuis en op het werk. Doel: Flink besparen op gas, water en licht. En hoeveel? Het zal de energiebedrijven in de regio nog eens gaan verbazen

In 2009 opende ´Watt nou´ al een filiaal in Rotterdam en was hiermee de eerste merkonafhankelijke winkel voor energiebesparende producten. Spoedig volgde op veler verzoek een webshop. Met de guerrilla store in Utrecht heeft `Watt nou' opnieuw een primeur.

De variatie in LED lampen, douchekoppen en gasbesparende materialen is inmiddels uitgebreider (en mooier) dan ooit. Bij `Watt nou' vind je leuke gadgets maar ook design van Nederlandse ontwerpers, zoals de `Not a Box' lamp van David Graas en de `Wattcher' energiemeter van Marcel Wanders. Alles is gewoon `live' te proberen en te vergelijken en je kunt zelf zien hoe groot de keuze is en wat je ermee bespaart. Dus even shoppen met een goed doel: een lagere energierekening aan het einde van de maand.

Voor wie Rotterdam of Utrecht te ver weg is kan ook terecht in de nieuwe webshop www.wattnou.nl

Watt nou opent op 7 februari om 12.00 haar deuren en zal voor een maand gevestigd zijn op Vredenburg 34 in het pand van Revenge, op een steenworp afstand van Hoog Catharijne. De opening is helemaal in de stijl van het Jazz Enz festival dat tegelijkertijd plaats zal vinden op de Culturele Zondag in Utrecht. Naast een Jazz DJ zal jazz muzikant Guy Nikkels samen met zijn band optreden tijdens de opening.

´Watt nou´
De initiatiefnemer van `Watt nou', Derk van Mameren, startte in 2007 MVO adviesbureau `Make&co'. `We merkten dat er zowel privé als zakelijk toch een drempel is om dit soort producten aan te schaffen. Daarom hebben we voor ´echte´ winkels gekozen waarbij de producten gewoon te zien, proberen en te vergelijken zijn.' De Watt nou webshop is een belangrijk verlengde van het winkelconcept met als doel gemak maar heeft tegelijkertijd ook een catalogus functie voor de winkelcollectie.

Watt nou!





ingezonden persbericht