KNHS

Bijeenkomst Trainersplatform

1 december 2009
trainersplatform

ERMELO (KNHS)- Na een succesvolle laatste editie van het Trainersplatform op 5 oktober jl. staat de volgende editie alweer op de kalender. Dit jaar begin september tijdens Horse Event stond het Welness Centre in het teken van 'Trainen van de Toekomst'. NHB Deurne, HAS Den Bosch en Sports and Technology gaven invulling aan dit innovatieve thema. Door de enorme vraag naar een vervolg van dit succesvolle Trainersplatform is er wederom een editie gepland op maandag 8 februari 2010.

Deze editie van het Trainersplatform die zal plaatsvinden op het KNHS-centrum in Ermelo staat in het teken van innovatie. De laatste ontwikkelingen op het gebied van training en innovatie in de paardensport en de analogie naar andere succesvolle sporten (zwemmen met Jacco Verhaeren en Roald van Vliet, schaatsen met Otto den Braver) zullen centraal staan. Het Trainersplatform zal geleid worden door dagvoorzitter Hans van Breukelen.

Het programma zal bestaan uit plenaire sessies in de ochtend om vervolgens de groep op te delen zodat de groepen om de beurt bij de verschillende experts aan tafel komen te zitten, zoals de editie van 2008.