Gemeente Midden Delftland


Informatieavond Project A4 Delft-Schiedam

Binnenkort organiseert Rijkswaterstaat vier informatiebijeenkomsten voor omwonenden en geïnteresseerden over het project A4 Delft-Schiedam. Tijdens de informatieavonden krijgt u informatie over de voorlopige onderzoeksresultaten van het Ontwerp Tracébesluit (OTB) en wordt er ingegaan op de stand van zaken, planning en besluitvorming.

In de gemeente Midden-Delfland wordt de informatiebijeenkomst gehouden op maandag 8 februari in Op Hodenpijl, Straatweg 20-22 te Schipluiden. Er worden ook nog informatieavonden georganiseerd in Vlaardingen, Delft en Schiedam.

De informatieavond begint om 18.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De informatieavonden zijn inloopavonden. Dit houdt in dat u op elk moment tussen 18.30 uur en 21.30 uur welkom bent. Op meerdere tijdstippen geeft Rijkswaterstaat een presentatie met informatie over het project. Uw vragen kunt u stellen aan de deskundigen van Rijkswaterstaat. Zij zijn de hele informatiebijeenkomst aanwezig op de informatiemarkt.

Tijdens de informatieavonden op 1 februari in Vlaardingen en 11 februari in Schiedam kunt u deelnemen aan de Ontwerpworkshop van Rijkswaterstaat. Tijdens de Ontwerpworkshop kunt u meedenken en oplossingen aandragen over hoe de Laan van BolâEs onder de A4 moet worden ingericht binnen de richtlijnen van Rijkswaterstaat. De Ontwerpworkshops duren een uur en beginnen om 19.00 uur en 20.00 uur. U kunt zich tijdens de informatieavond opgeven. Echter, wilt u zeker zijn van uw deelname, stuur dan van tevoren een e-mail naar a4delft-schiedam@rws.nl. Er kunnen per workshop maximaal 30 personen meedoen. Voor alle workshops geldt dat inwoners van Vlaardingen en Schiedam voorrang krijgen bij deelname en vol = vol.

De informatieavonden worden gehouden op:

Maandag 1 februari
Kerk de Nazarener
Zwanensingel 1
3136 GZ Vlaardingen
Op deze avond is er een Ontwerpworkshop.

Woensdag 3 februari
Rijkswaterstaat DID
Derde Werelddreef 1
2622 HA Delft

Maandag 8 februari
Op Hodenpijl
Straatweg 20-22
2636 AX Schipluiden

Donderdag 11 februari
Wijkcentrum De Blauwe Brug
Bachplein 590
3122 JM Schiedam
Op deze avond is er een Ontwerpworkshop.