Gemeente Capelle a/d IJssel

De tent in met het WOP Oostgaarde

Op 8 februari gaat het WOP Oostgaarde met een tent de wijk in. De gemeente Capelle heeft aangegeven beter naar de wijk te willen luisteren, en samen met de buurt oplossingen te bedenken en uit te voeren voor de gebieden die volgens u aandacht nodig hebben.

De tent in met het WOP Oostgaarde

Op 8 februari gaat het WOP Oostgaarde met een tent de wijk in. De gemeente Capelle heeft aangegeven beter naar de wijk te willen luisteren, en samen met de buurt oplossingen te bedenken en uit te voeren voor de gebieden die volgens u aandacht nodig hebben. Om daar de juiste werkvorm voor te vinden loopt in de wijk Schenkel de pilot Wijkgericht werken. Het WOP Oostgaarde wil voorafgaand aan die ontwikkelingen graag een `thermometer' in de wijk hebben. Daarom gaat het WOP Oostgaarde met een tent de wijk in. Waar zou het gemeentelijk beleid zich de komende jaren op moeten richten, wat is uw mening over zaken die spelen, wat zijn uw dromen of juist nachtmerries als het om uw buurt gaat. Het WOP wil u, als wijkbewoner graag ontmoeten om onder andere antwoord te krijgen op deze vragen. Het WOP zoekt naar buurtbewoners die voor hun hun wijk de handen uit de mouwen willen steken.

Woont u in de Schermerhoek, Amerikaansebuurt, Zweedsebuurt, Diepen of de Baronie? En hebt u een mening/idee over uw straat of buurt die u met ons wil delen of wilt u meer weten over de ontwikkelingen in uw buurt? Kom dan op 8 februari om 20.00 uur naar de tent op het schoolplein bij OBS De Octopus aan de Rogaland 31. Het bestuur van het WOP, de wijkagent, Com.wonen, wijkwethouder, jongerenwerk LinC en Bewonersondersteuning van DOCK heten u van harte welkom.

Spreekuren
Voorafgaand aan de tentontmoeting houdt wijkwethouder Martin Ponte spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding, telefoon (010) 2848234. Het spreekuur begint om 19.00 uur. De buurtagenten van Oostgaarde en Ben Prijt, opzichter OBC houden om 19.30 uur spreekuur. Een afspraak is niet nodig. De spreekuren worden gehouden in de tent bij OBS de Octopus, Rogaland 31.

Vergaderingen WOP Oostgaarde in 2010:
Woensdag 2 juni
Woensdag 15 september
Donderdag 18 november