Gemeente Echt-Susteren


Start herinrichting Oude Rijksweg Zuid

De Oude Rijksweg Zuid in Susteren gaat op de schop. De gemeente presenteerde de plannen voor deze weg tijdens een inloopavond op 29 juni 2009. Inmiddels heeft de aanbesteding plaatsgevonden en wil de aannemer aan de slag. Om u nader te informeren over de werkzaamheden aan de Oude rijksweg Zuid vindt op maandag 8 februari een informatieavond plaats.

Â

Vragen en opmerkingen over het ontwerp zijn zoveel mogelijk verwerkt in het definitieve ontwerp. Dit is terug te vinden op www.susterenleeft.nl. Over de verlichting moet nog een besluit genomen worden. U heeft hierover meer kunnen lezen op de website (LED).

De gemeente geeft u tijdens de bijeenkomst een toelichting op het definitieve ontwerp. De aannemer zal de planning en de bereikbaarheid van de woningen nader toelichten. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor u voor het stellen van vragen. U bent van harte welkom tijdens de informatieavond op maandag 8 februari van 19.00 tot 20.30 uur in zaal Le Mirage, Stationsstraat 7 in Susteren. De aanwonenden hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze informatieavond.