Gemeente Geldermalsen

Nachtelijke afsluiting Ridderslag en Katijdeweg

Asfalteringswerkzaamheden van 8 februari tot en met 12 februari. In de nachten van maandag, dinsdag en woensdag werkt Rijkswaterstaat van 20.00 tot 05.00 uur aan het definitief maken van de Ridderslag en kruising Parkweg met de Meinte.

In deze nachten zijn de westelijke afrit Beesd vanuit Utrecht en de Ridderslag/Parkweg ten noorden van de spoorwegovergang afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanuit Utrecht dat naar Beesd wil, moet doorrijden naar de aansluiting Geldermalsen. Daar kan men keren en terugrijden tot de afslag Beesd ter hoogte van de Volvo Nederland.

Afsluiting oostelijke op- en afrit Beesd

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 februari wordt de Katijdeweg definitief gemaakt ter plaatse van de nieuwe oostelijke op- en afrit. Tussen 20.00 tot 05.00 uur is deze weg afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanuit Den Bosch kan gebruik maken van de tijdelijke afrit nabij Volvo Nederland. Verkeer dat vanuit Beesd richting Utrecht wil, kan rijden via de aansluiting Geldermalsen en daar keren.

Hinder

Het verkeer moet bij de afsluitingen en werkzaamheden rekening houden met een langere reistijd. Weggebruikers kunnen meer informatie krijgen via het gratis informatienummer 0800-8002 of op www.rijkswaterstaat.nl/a2. Alle data zijn onder voor behoud en kunnen door bijvoorbeeld weersomstandigheden wijzigen.

Gele borden ter plaatse geven omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.


---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258