Vestia geeft huurders korting op de Rotterdampas

08/02/2010 10:42

Stichting Vestia Groep

In februari vinden alle circa 25.000 Rotterdamse huurders van Vestia een feestelijke brief op de deurmat: op de aanschaf van de Rotterdampas 2010 ontvangen ze 5 euro korting. Vestia vindt het belangrijk dat haar huurders leuke dingen kunnen (blijven) doen. Met de Rotterdampas krijgen zij fikse kortingen op sportieve activiteiten, creatieve workshops, theater-, dans- en filmvoorstellingen, bezoek aan restaurants, openbaar vervoer, concerten en gratis toegang tot diverse musea, bioscoop en nog veel meer.

Voor minima is de pas gratis!

Wat huurders betalen voor de Rotterdampas is afhankelijk van hun inkomen. Voor huurders met een minimuminkomen is de pas met de korting van Vestia zelfs gratis. Vanaf 2 februari ontvangen alle Rotterdamse huurders een brief met een kortingsbon waarmee ze de korting bij één van de verkooppunten van Rotterdampas kunnen verzilveren. De pas is vanaf 15 februari te verkrijgen. De pas is geldig van 1 maart 2010 t/m 28 februari 2011. Alle voorwaarden staan op www.rotterdampas.nl

Over Vestia

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.





http://www.vestia.nl