Gemeente Lansingerland

Storingen openbare verlichting en vorst
Melden storingen

In de afgelopen periode zijn er veel meldingen over storingen aan de openbare verlichting binnengekomen. Er wordt gestreefd om deze storingen uiterlijk binnen 10 werkdagen te verhelpen.

Â

Â

Urgente storingen waarbij de veiligheid in het gedrang is, hebben uiteraard een kortere behandeltijd.

Â

Bij storingen aan de masten, verlichtingsarmaturen en lampen die in het beheer zijn van de gemeente Lansingerland is dit de afgelopen tijd ook geen probleem geweest. Er zijn echter ook plaatsen waar het een kabelstoring betreft. Voor deze storingen moet de eigenaar van de kabel, netbeheerder Stedin (voorheen Eneco Netbeheer), ingeschakeld worden.

Â

Helaas is door de vorst van de afgelopen periode het voor (de aannemers van) Stedin niet mogelijk geweest te graven en de storingen te verhelpen. Zodra de vorst weer uit de grond is, heeft Stedin toegezegd de storingen met prioriteit te behandelen.

Â

Indien u een lichtmast ziet die het niet doet, gevaarlijk scheef staat of kapot of omver gereden is, kan er melding van gedaan worden via het meldpunt of via telefoonnummer (010) 800 40 00. We vragen uw begrip voor de ontstane situatie door de vorst.