Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval winkel Hilversum

Hilversum, 08-02-2010 o Zaterdagavond 6 februari werd een winkel aan de Seinstraat overvallen.

Rond 17.40 uur kwam een man de winkel binnen die de medewerker om een product vroeg. De medewerker wees de man de weg en ging verder met zijn werk. Op een gegeven moment verscheen de man aan de kassa. Toen de medewerker opkeek, zag hij dat de man een wapen had. De man eiste geld. De medewerker gaf hem dit. De man wilde meer, maar werd ongeduldig toen dit niet lukte. Uiteindelijk wist de medewerker de man te verjagen door te dreigen met het slaan met een fles. De man rende met een onbekende buit de winkel uit richting de Zenderstraat. De medewerker liep achter hem aan en ook anderen renden achter de man aan. De man vluchtte weg in een auto.

Signalement: lichtgetinte man met een spits gezicht van 20/25 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. De man doeg een spijkerbroek en een donkere jas. Hij had donkere glimmende schoenen aan en een donkere pet op zijn hoofd.

Getuigen met wie de politie nog niet heeft gesproken of personen die meer weten van deze overval, worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan via 0800 7000.